
др Маја Петровић
Виши научни сарадник
Катедра за биохемијско инжењерство и биотехнологију
ТМФ - велика зграда, канцеларија 73
| 011/3303735 | |
| локал | 735 |
| Научна област | Биохемијско инжењерство и биотехнологија |
|---|---|
| Датум избора у звање | October 27, 2021 |
Предмети
| МБИП03 | MBIP03 - Analytics of food products |
Легенда:
| ЗП...,14ЗП... | заједнички предмет на основним академским студијама (ОАС) |
|---|---|
| Т...,14Т... | текстилна технологија (ОАС) |
| Х...,14Х... | хемијско инжењерство (ОАС) |
| Б...,14б... | биохемијско инжењерство и биотехнологија (ОАС) |
| ИЖС, 14ИЖС... | инжењерство заштите животне средине (ОАС) |
| МИН...,4МИН... | металуршко инжењерство (ОАС) |
| ИИМ...,14ИИМ... | инжењерство материјала (ОАС) |
| ИГИ...,14ИГИ... | графичко инжењерство, дизајн и амбалажа (ОАС) |
| М...,14М... | мастер студије |
| Д...,14Д... | докторске студије |
Библиографија
Радови у часописима
- Александра Ђукић Вуковић, Љиљана Мојовић, Маја Вукашиновић-Секулић, Марица Ракин, Светлана Николић Полигенис, Jelena Pejin, and Маја Булатовић, Effect of different fermentation parameters on L- lactic acid production from liquid distillery stillage, FOOD CHEMISTRY, 134, 2, 2012, pp. 1038-1043
