др Маја Булатовић
Виши научни сарадник
Катедра за биохемијско инжењерство и биотехнологију
ТМФ - велика зграда, канцеларија 73
011/3303735 | |
локал | 735 |
Научна област | Биохемијско инжењерство и биотехнологија |
---|---|
Датум избора у звање | 27. октобар 2021. |
Предмети
МБИП03 | МБИП03 - Аналитика прехрамбених производа |
Легенда:
ЗП...,14ЗП... | заједнички предмет на основним академским студијама (ОАС) |
---|---|
Т...,14Т... | текстилна технологија (ОАС) |
Х...,14Х... | хемијско инжењерство (ОАС) |
Б...,14б... | биохемијско инжењерство и биотехнологија (ОАС) |
ИЖС, 14ИЖС... | инжењерство заштите животне средине (ОАС) |
МИН...,4МИН... | металуршко инжењерство (ОАС) |
ИИМ...,14ИИМ... | инжењерство материјала (ОАС) |
ИГИ...,14ИГИ... | графичко инжењерство, дизајн и амбалажа (ОАС) |
М...,14М... | мастер студије |
Д...,14Д... | докторске студије |
Библиографија
Радови у часописима
- Александра Ђукић Вуковић, Љиљана Мојовић, Маја Вукашиновић-Секулић, Марица Ракин, Светлана Николић Полигенис, Jelena Pejin и Маја Булатовић, Effect of different fermentation parameters on L- lactic acid production from liquid distillery stillage, FOOD CHEMISTRY, 134, 2, 2012, pp. 1038-1043