Навигација

Студентске вести

Подела диплома за Дан факултета

На свечаности поводом Дана факултета биће свечано уручене дипломе колегама који су дипломирали у протеклих годину дана.

Позивају се студенти основних и мастер студија који слушају предмете Биоматеријали и Инжењерство ткива да дођу на предавање Нови биореактори и биоматеријали за примену у регенеративној медицини које ће одржати проф. Бојана Обрадовић као једну од наставних јединица на предметима, у среду 2. новембра 2016. г. у 18 часова у Свечаној сали Грађевинског факултета.

Позивају се студенти основних и мастер студија који слушају предмете Биоматеријали и Инжењерство ткива да дођу на предавање Нови биореактори и биоматеријали за примену у регенеративној медицини које ће одржати проф. Бојана Обрадовић као једну од наставних јединица на предметима, у среду 2. новембра 2016. г. у 18 часовау Свечаној сали Грађевинског факултета.

Распоред полагања испита у јунском и јулском испитном року

Распоред полагања испита у јунском испитном року можете погледати овде.
Распоред полагања испита у јулском испитном року можете погледати овде.
ИНФОРМАЦИЈЕ О ТЕРМИНИМА ЗА ПРИЈАВУ ИСПИТА ЗА ЈУНСКИ И ЈУЛСКИ ИСПИТНИ РОК МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ  овде.

Због службеног одсуства проф. др Љиљане Мојовић измењени су термини полагања испита у јунском испитном року

Термине полагања испита из предмета ФАРМАЦЕУТСКА БИОТЕХНОЛОГИЈА, И ТЕХНОЛОГИЈА УГЉЕНИХ ХИДРАТА можете погледати овде

Термине полагања испита из предмета БИОХЕМИЈСКО ИНЖЕЊЕРСТВО, БИОТЕХНОЛОШКИ ПРОЦЕСИ И МЕТАБОЛИЧКО И ГЕНЕТИЧКО ИНЖЕЊЕРСТВО можете погледати овде

Le Belier Kikinda - Projekat ''Foundry School''

Све потребне информације везане за пројекат и пријаву заинтересованих студената завршне године студија (ПРИЈАВА КАНДИДАТА ДО 30.06.2016. ГОДИНЕ) можете погледати овде.

СВЕЧАНА ДОДЕЛА ДИПЛОМА

Свечана додела диплома обавиће се на Дан факултета 25.11.2016. године, у великом амфитеатру, са почетком у 11 часова. Спискове студената можете погледати овде.

РАНГ ЛИСТА КАНДИДАТА КОЈИ СУ СЕ ПРИЈАВИЛИ У ПРВОМ ДОДАТНОМ РОКУ НА ТЕХНОЛОШКО-МЕТАЛУРШКОМ ФАКУЛТЕТУ, УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ, ШКОЛСКЕ 2016/17 ГОД.

РАНГ ЛИСТА КАНДИДАТА КОЈИ СУ СЕ ПРИЈАВИЛИ У ПРВОМ ДОДАТНОМ РОКУ НА ТЕХНОЛОШКО-МЕТАЛУРШКОМ ФАКУЛТЕТУ, УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ, ШКОЛСКЕ 2016/17 ГОД. МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ ОВДЕ

СВЕЧАНА ДОДЕЛА ДИПЛОМА

СВЕЧАНА ДОДЕЛА ДИПЛОМА 28.09.2016.године у 11 часова у Великом амфитеатру (за студенте који су дипломирали у периоду од 22.08. до 30.09.2015. године)

Спискове студената који ће диплому примити 28.09.2016. године можете погледати овде 

Кориговани распоред часова и списак студената на основним академским студијама у зимском семестру школске 2016/2017. године

Кориговани распоред часова на основним академским студијама у зимском семестру школске 2016/2017. године можете погледати и преузети овде.

Списак студената по групама можете преузети овде

Саопштења Савета ТМФ-а поводом недавних догађаја који угрожавају редован рад и углед факултета и декана

На седници Савета која је одржана 20.10.2016. године, Савет је под тачком 5 и тачком 6 дневног реда седнице, донео одлуке о формирању саопштења поводом недавних догађаја који угрожавају редован рад и углед факултета и декана, а која су дата у прилогу.

ПРЕДСТАВЉАЊЕ ПОСТ МАСТЕР СTУДИЈА PROCESS AND PRODUCT DESIGN, TEHNIČKI UNIVERZITET EINDHOVEN, HOLANDIJA

Позивамо све заинтересоване студенте завршних година основних или мастер студија да 25. октобра у 10:00 у Свечаној Сали Технолошко-металуршког факултета, присуствују представљању двогодишњих пост-мастер студија  Process and Product Design који нуди Технички Универзитет Eindhoven у Холандији.

Детаљније...

Летња школа на Универзитету у Марибору

 Летња школа на Универзитету у Марибору одржаће се у периоду од 25.06. до 08.07.2017. године и намењена је мастер и PhD студентима из свих области.  Информације о програму летње школе можете да погледате на следећем линку: http://summer.outoftheb...

Програм стипендирања Ваљаонице бакра Севојно

У петак, 21.4.2017. године од 12 до 14 часова, у холу испред ВА одржаће се презентација програма стипендирања Ваљаонице бакра Севојно

Опширније о програму можете погледати овде...

Плакат Ваљаонице Севојно можете погледати овде...