Navigacija

Obaveštenje o terminima upisa na osnovne akademske studije i neophodnoj dokumentaciji - prvi upisni rok

Vesti o upisu

Upis na osnovne akademske studije na studijske programe na Tehnološko-metalurškom fakultetu obaviće se u skladu sa priloženim termin planom.

Ako kandidat koji je ostvario pravo na upis ne dođe u terminu koji je naveden u termin planu, smatraće se da je odustao od upisa na fakultet. Fakultet će umesto njega upisati drugog kandidata prema redosledu na konačnoj rang listi odgovarajućeg studijskog programa. Zbog toga je neophodno da svi kandidati dođu u Studentsku službu fakulteta tačno u predviđeno vreme i sa dokumentacijom koja je pripremljena u skladu sa sledećim uputstvom.

Za upis su neophodna dokumenta:

  • overene fotokopije svedočanstva sva četiri razreda srednje škole kao i svedočanstvo o završnom ispitu (originali se ne dostavljaju; ako su overene kopije dostavljene prilikom prijave na konkurs, nije neophodno ponovo ih dostaviti)
  • izvod iz matične knjige rođenih (samo za strane državljane)
  • jedan popunjen obrazac ŠV-20 (tačke 2-6 popuniti identično kao u primeru, a preostale tačke popuniti ličnim podacima, izuzev broja indeksa, studijskog programa i načina finansiranja)
  • indeks sa zaštitnom folijom (popuniti kao što je navedeno u primeru)
  • dve fotografije (3,5 x 4,5 cm) - jednu zalepiti na ŠV-20 obrazac i jednu na predviđeno polje u indeksu (ne lepiti zaštitnu foliju)
  • dokaz o uplati naknade za Centar za razvoj karijere - 100,00 dinara na račun 840-1441666-69, poziv na broj 80200, svrha uplate: za Centar za razvoj karijere, primalac: TMF Beograd, Karnegijeva 4
  • dokaz o uplati osiguranja - 500,00 dinara na račun 840-1441666-69, poziv na broj 80200, svrha uplate: osiguranje studenata, primalac: TMF Beograd, Karnegijeva 4
  • popunjen anketni list za izborne predmete iz zimskog semestra
  • dokaz o uplati prve rate školarine (od šest) za studente koji plaćaju školarinu (samofinansirajuće studente) - 12.500,00 dinara za državljane Srbije, odnosno, 400 eura u dinarskoj protivvrednosti za strane državljane na račun 840-1441666-69, poziv na broj 89100, svrha uplate: prva rata školarine, primalac: TMF Beograd, Karnegijeva 4.

Molimo kandidate da na vreme nabave neophodni ŠV-20 obrazac i indeks (mogu se nabaviti u skriptarnici u maloj zgradi Fakulteta) i popune ih prema uputstvima koja su data u primerima iznad. Svojeručni potpis je obavezan na oba dokumenta. Kandidati ne moraju lično da predaju dokumenta za upis. Radno vreme skriptarnice u sredu i četvrtak će biti od 8:00 do 14:00 časova.