Navigacija

Prvi dodatni konkursni rok za upis na osnovne akademske studije - školska 2021/2022. godina

Vesti o upisu

Kandidati koji su u prvom upisnom roku konkurisali na drugim fakultetima Univerziteta u Beogradu i polagali prijemni ispit iz hemije, matematike ili fizike, a nisu se upisali, mogu da konkurišu za upis na preostala slobodna mesta na Tehnološko-metalurškom fakultetu u prvom dodatnom roku:

  • Hemijsko inženjerstvo - 48 budžetskih,
  • Biohemijsko inženjerstvo i biotehnologija - 8 budžetskih,
  • Inženjerstvo zaštite životne sredine - 30 budžetskih,
  • Inženjerstvo materijala - 15 budžetskih i 15 samofinansirajućih,
  • Metalurško inženjerstvo - 12 budžetskih i 3 samofinansirajuća.

Detaljne informacije o konkursu mogu se videti na stranici upisa na osnovne akademske studije.

Kandidati koji žele da konkurišu u obavezi su da izvrše veb prijavu od petka u 18:00 časova do ponedeljka u 12:00 časova. U sklopu veb prijave, u poljima koja se odnose na prijemni ispit koji se polaže, kandidati bi trebalo da izaberu prijemne ispite koje su polagali na drugim fakultetima Univerziteta u Beogradu.

Predaja dokumentacije za konkurs obaviće se u utorak 13. jula prema rasporedu koji će biti objavljen u ponedeljak 12. jula do 18 časova. 

Upis kandidata biće organizovan u sredu 14. jula na osnovu rang lista i u terminima koji će biti objavljeni u utorak 13. jula do 18 časova.

Kandidati kojima na osnovu konkursa bude omogućen upis na Fakultet trebalo bi da pripreme dokumentaciju za upis u skladu sa uputstvom koje se odnosi na prvi upisni rok.