Navigacija

Obaveštenje o drugom konkursnom roku za upis na doktorske akademske studije u školskoj 2020/2021. godini

Vesti o upisu

Na osnovu Konkursa koji je raspisao Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet Univerziteta u Beogradu u prvu godinu doktorskih akademskih studija u školskoj 2020/2021. godini - drugi konkursni rok upisuje 77 studenata.

Broj budžetskih i samofinansirajućih mesta po studijskim programima:

  • Hemijsko inženjerstvo: 23 samofinansirajućih mesta,
  • Biohemijsko inženjerstvo i biotehnologija: 9 samofinansirajućih mesta,
  • Inženjerstvo zaštite životne sredine: 14 samofinansirajućih mesta,
  • Inženjerstvo materijala: 16 samofinansirajućih mesta,
  • Metalurško inženjerstvo: 2 samofinansirajuća mesta,
  • Tekstilno inženjerstvo: 4 samofinansirajuća mesta,
  • Hemija: 1 budžetsko i 8 samofinansirajućih mesta.

Pravila konkursa, načini prijavljivanja i rangiranja i iznos školarine mogu se pronaći na stranici upisa na doktorske akademske studije

Prijava kandidata vrši se u potpunosti elektronskim putem, a biće omogućena preko portala za veb prijavu kandidata u periodu od 13:00 časova 3. novembra do 12:00 časova prepodne 6. novembra 2020. godine. Kandidati su u obavezi da veb prijavu popune ispravno, u skladu sa zahtevima konkursa, kao i da prilože svu neophodnu dokumentaciju, u zavisnosti od uslova koji se na njih odnose. Za svaki dokument koji se zahteva po uslovima konkursa, kandidati prilažu jedan fajl u formatu pdf (preporučeno), jpg ili png, pri čemu veličina fajla ne može da bude veća od 8 MB. Skeniranje dokumentacije moguće je izvršiti u skladu sa sledećim uputstvom

Zakasnele prijave neće biti razmatrane. Savetuje se kandidatima da dovoljno pre krajnjeg roka proslede svoje prijave, kako bi one mogle biti korigovane u slučaju da Komisija za upis uoči nedostatke. Naknadne korekcije prijava nakon isteka roka neće biti moguće, a nepotpune prijave neće moći da budu prihvaćene. 

Preliminarne rang liste biće objavljene 6. novembra, a konačne 11. novembra 2020. godine. Upis će biti organizovan 12. novembra 2020. godine, a tačni termini biće objavljeni na sajtu Fakulteta.

Eventualna pitanja u vezi sa konkursom mogu se slati na vebprijava2020@tmf.bg.ac.rs.