Navigacija

Javni konkurs za zapošljavanje u Vojno-tehničkom Institu

Opšte vesti

Obaveštavamo vas da je Vojnotehničkom institutu kao istraživačko-razvojnoj ustanovi pri Ministarstvu odbrane Republike Srbije odobren javni konkurs, radi popune istraživačkih formacijskih mesta, za prijem 7 (sedam) lica u radni odnos na neodređeno vreme. Molimo vas da preko vaših službi zainteresovana lica informišete o ovom konkursu, a u cilju što kvalitetnije selekcije kandidata.

Vojnotehnički institut nudi posao u struci inženjerima mašinstva, elektrotehnike i tehnološko-metalurškog fakulteta, koji su spremni da rade  u dinamičnom okruženju razvojno-istraživačkih timova u oblasti naoružanja i vojne opreme, uz eminentne stručnjake iz predmetnih oblasti. Osim usavršavanja u struci, Vojnotehnički institut pruža jedinstvenu priliku za praktičan rad u jednoj od mnogobrojnih laboratorija, od kojih većina prevazilazi samo  vojni značaj, jer su jedinstvene u Republici Srbiji. Posao inženjera dodatno je stimulisan besplatnim školovanjem i
usavršavanjem, kako u zemlji tako i u inostranstvu, što istraživačima omogućava kontinualno praćenje najsavremenijih trendova razvoja naoružanja i vojne opreme.

Svi detalji konkursa se mogu videti na sajtu Ministarstva odbrane Republike Srbije (www.mod.gov.rs) u delu Konkursi, pristup omogućen i sa sajta Vojnotehničkog instituta (www.vti.mod.gov.rs) .

Konkurs je otvoren do 02.06.2019. godine.

Hvala na saradnji i srdačan pozdrav,

zastupa zamenika direktora Vojnotehničkog instituta
pukovnik doc. dr Ivan Pokrajac, dipl. inž.
Vojnotehnički institut
Ratka Resanovića 1
Žarkovo - Beograd