Navigacija

Poziv za moguće angažovanje eksperata iz Srbije u oblasti zaštite životne sredine na projektu “Implementacija evropskog zakonodavstva u oblasti emisija isparljivih organskih jedinjenja ”

Opšte vesti

Tehnološko - metalurški fakultet, Univerziteta u Beogradu, raspisuje konkurs za tim tehničkih i pravnih  eksperata u oblasti zaštite životne sredine u okviru projekta “Implementacija evropskog zakonodavstva u oblasti emisija isparljivih organskih jedinjenja”. Projekat se realizuje u saradnji sa Ministarstvom zaštite životne sredine i Agencijom za zaštitu životne sredine Republike Srbije, u periodu od decembra 2018. do novembra 2020. godine. Realizaciju projekta finansijski je podržala ambasada Kraljevine Norveške u Beogradu.

Projekat se odnosi na identifikovanje i smanjenje emisija koje potiču od operatera koji u svojim procesima koriste isparljiva organska jedinjenja (Volatile Organic Compounds - VOC), nadovezujući se na aktivnosti Ministarstva zaštite životne sredine u primeni poglavlja V Direktive o industrijskim emisijama (IED) koje čine ključni deo procesa i pregovora o pristupanju EU u okviru poglavlja 27.

Izabrani kandidati će biti angažovani u okviru različitih aktivnosti na projektu u zavisnosti od njihove ekspertize i dostupnosti.

Stručnjake sa potrebnim profesionalnim iskustvom pozivamo da se prijave za sledeće pozicije:

  • Pravni ekspert za VOC (REF: LSTE/legal)
  • Tehnički ekspert za VOC (REF: LSTE/technical)

Opisi zaduženja za gore navedene pozicije su dostupni na sledećim linkovima:

REF: LSTE/legal
REF: LSTE/technical

 

Rok za prijavu je 28. januar 2019. godine.

Zainteresovani kandidati treba da dostave svoju biografiju na engleskom jeziku, na e-mail: ippc@tmf.bg.ac.rs

Biografija treba da bude pripremljena u sledećem formatu: CV format

NAPOMENA: Molimo Vas da u naslovu poruke navedete poziciju za koju se prijavljujete.

U slučaju nekih nepravilnosti, korupcije ili sličnog ponašanja prijave će biti odbijene i konkurs poništen.

Po završetku prijavnog roka biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor. Svim ostalim kandidatima se zahvaljujemo na interesovanju.