Navigacija

Studentske vesti

SVEČANA DODELA DIPLOMA

Studentske vesti

SVEČANA DODELA DIPLOMA 28.09.2016.godine u 11 časova u Velikom amfiteatru (za studente koji su diplomirali u periodu od 22.08. do 30.09.2015. godine)

Spiskove studenata koji će diplomu primiti 28.09.2016. godine možete pogledati ovde 

Letnja škola na Univerzitetu u Mariboru

Studentske vesti

 Letnja škola na Univerzitetu u Mariboru održaće se u periodu od 25.06. do 08.07.2017. godine i namenjena je master i PhD studentima iz svih oblasti.  Informacije o programu letnje škole možete da pogledate na sledećem linku: http://summer.outoftheb...

Plaćena praksa u okviru Pan-European Seal Professional Traineeship programa

Studentske vesti

Centar za transfer tehnologije Univerziteta u Beogradu, kao član Pan-European Seal Professional Traineeship programa, obezbedio je mogućnost studentima koji su završili osnovne ili master studije na Univerzitetu u Beogradu da konkurišu za plaćenu praksu u trajanju od godinu dana u Evropskoj patentnoj organizaciji (European Patent Office, EPO) i Zavodu za intelektualnu svojinu Evropske unije (European Union Intellectual Property Office, EUIPO).

Kompanija Nodular zapošljava četiri metalurga

Studentske vesti

 Kompanija NODULAR d.o.o. (www.nodular.rs) se bavi proizvodnjom i prodajom proizvoda od sivog i nodularnog liva.

U našem programu nalaze se kanalizacioni, telefonski i vodovodni poklopci, kanalske i linijske rešetke, kanalska armatura i pribor, livene klupe i postolja za stolove, kaminski program. Zbog povećanog obima proizvodnje, želimo da proširimo naš tim i zbog toga su nam potrebni kandidati. Oglas za posao možete preuzeti ovde

Takmičenje za učenike završnih godina srednjih škola - Tech case study 2019

Studentske vestiOpšte vesti

Tehnološko-metalurški fakultet Univerziteta u Beogradu uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja organizuje Prvu tehnološku studiju slučaja „Tech case study 2019“. Takmičenje je osmišljeno tako da učenicima završnih godina srednjih škole približi posao tehnologa i testira njihove inženjerske veštine kroz realan problem iz oblasti održivog razvoja

Link za prijavu:
https://docs.google.com/forms/d/1xRMEe4mlJVjzVrHWGh475nSLhnKs8dzfhVRdGq0h1H8/edit

Tehnološka studija slučaja „Tech case study 2020“

Studentske vestiOpšte vesti

Tehnološko-metalurški fakultet Univerziteta u Beogradu drugu godinu zaredom organizuje Tehnološku studiju slučaja „Tech case study 2020“ – takmičenje osmišljeno tako da učenicima završnih godina srednjih škola približi  posao tehnologa i testira njihove inženjerske veštine kroz realan problem iz oblasti održivog razvoja.
Detaljnije informacije o takmičenju 
Formular za prijavu (otvoreno od 18.02. do 08.03.)
Za više informacija kontaktirajte nas putem elektronske pošte na pr@spmtf.rs ili na broj telefona 062/260298.

Obaveštenje za zaposlene i studente TMF o načinu rada u vanrednom stanju

Studentske vestiOpšte vesti

U skladu sa proglašenjem vanrednog stanja i preporukama Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Tehnološko-metalurški fakultet Univerziteta u Beogradu obaveštava zaposlene i studente da se prekidaju svi vidovi nastave (predavanja, eksperimentalne i računska vežbe) koji zahtevaju fizičko prisustvo studenata. Prelazi se na elektronske vidove nastave i komunikacije sa studentima, a nastavnicima, istraživačima i studentima redovno će biti dostavljana uputstva u skladu sa aktuelnim dešavanjima i novim preporukama. Rad službi i nenastavnog osoblja biće organizovan u smanjenom obimu koji će omogućiti funkcionisanje ustanove. Naglašavamo da su u ovom periodu svi obavezni da se pridržavaju preporuka nadležnih organa.

Poziv mladim istraživačima za prijavu na YOUng Researcher’S Conference 2020 (Yours2020)

Studentske vestiOpšte vesti

Pozivamo sve mlade kolege, studente i istraživače do 35 godina, da se prijavite za konferenciju YOUng Researcher’S Conference 2020 (Yours2020) koja će se održati 19. maja 2020. godine na Beogradskom sajmu, a u organizaciji JAES (Journal of Applied Engineering Science) i Mašinskog fakulteta Unverziteta u Beogradu.

Više informacija se može naći na sajtu konferencije http://www.iipp.rs/konferencija.php?id=3 i u prilozoma ove vesti